red
blue
ЈАЗИЧНОТО СТУДИО LINGUA Е ОВЛАСТЕН ЦЕНТАР ЗА ПОДГОТОВКА И ПОЛАГАЊЕ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ИСПИТ ЗА ПОЗНАВАЊЕ НА ИТАЛИЈАНСКИОТ ЈАЗИК CILS.
CILS

Контакт информации

 

 

contact

 

Јазичното студио Лингва се наоѓа на две локации во Битола

 

Локација 1: ул.Леринска 43/7 кат 1

Локација 2: ул.Рузвелтова 17 кат 1


7000 Битола

 

Контактирајте не на телефоните:

00 389 47 24 25 24

00 389 70 28 66 12

 

или на

studiolingua@yahoo.com.